Site icon Moda Blog

Kedilere Kefir Verilir mi? Kediler Kefir İçer mi?

kedi kefir icer mi

Kedilere yiyecek dışında farklı yiyecekler verebiliriz. Bunlardan biri şüphesiz Kefir. Peki, kedilere kefir verilecek mi? Makalemizde açıkladık.

Kediler dolu olsa bile, dikkatlerini çeken yiyecekleri kurcalamayı, koklamayı ve yemeyi severler. Kedilerden “tam evin aç kedi” cümlesi dışında kendi yiyecekleri dışında her şeyi yemek isteyen kediler hasta olabilirler çünkü midelerine biraz yiyecek azalttıklarında sağlıklarına zararlıdırlar. İnsanların hangi gıdaların sağlık için olumlu ve olumsuz olduğunu biliyoruz ve onu besliyoruz. Hangi yiyeceklerin kendisi için zararlı olduğunu bilmedikleri için, en zararlı besinleri bile yiyebilir.

Örneğin, kedilere süt verilmemesi ve bu tür ürünlerden uzak tutmaması gerektiğini bilmeliyiz. Kedi sahipleri, gıda ile beslenmeye istekli olmadıkları için dost yemekleri için farklı ve sağlıklı yiyecekler vermek istiyorlar. Örneğin, insanlar, kedilere kefir verilir mi? Soruyu çok merak ediyorlar. Süt ürünleri arasında en sağlıklı olan Kefir, kediler için çok yararlıdır. Peki, hangi mineraller kediler veya kedi kefir için yararlıdır? Birlikte öğrenelim.

Kedi kefir içiyor mu?

Kefir’in kediler için faydaları nelerdir?

Kefir kedi sağlığı için çok etkilidir, çünkü probiyotikler ve zengin mineraller içerir. Kedinize düzenli olarak kefir verdiğinizde vücudunuzda ne gibi değişiklikler var? Hadi öğrenelim.

Tüylerin kalitesini arttırmak, tırnakların güçlendirilmesi ve kırılması, dişlerin güçlendirilmesi ve dişlerin düşmesini önlemek, penetrasyon sisteminin direncini arttırmak, bebek kedilerinin kefir tüketirken gelişme ve büyüme üzerindeki etkisi, bağırsak florasındaki yararlı bakterilerin sayısını arttırmak, kediniz sakinleşmeye yardımcı olur, idrar ve idrar. Artan direnç.

Bu şekilde Kefir’in faydalarını listeleyebiliriz. Özellikle kedinizin bağırsak veya bağışıklık sisteminde sağlık sorunları varsa, terapötik amaçlar için kefir verebilirsiniz. Kediler kefir içiyor mu? Eğer sorarsanız, tüylü arkadaşlarımızın Kefir’i çok sevdiğini bilmelisiniz. Kefir’i görür görmez bile, hepsini yalamaya başlar. Kediniz labneye alışmışsa ve artık vermek istemiyorsanız; Labne yerine kefir verebilirsiniz. Kefirin rengi beyaz olduğundan, kediniz onu düşünebilir ve yalayabilir.

Kefir’in kediler için faydaları

Kedilere kefir ne kadar verilmeli?

Kefirin kediler için sayısız faydası vardır, ancak belirli boyutlarda tüketilmelidir. Kefiri, tüylü arkadaşına her gün vermek yerine; Haftada 2-3 güne kadar verebilirsiniz. Evinizde yetişkin bir kediniz varsa, 1-2 yemek kaşığı kefir içmenize izin verebilirsiniz. Yiyecek kedinizin kabında daha az olsa bile, üzerine kefir ekleyebilir ve karıştırabilirsiniz. Kefir hızlı bir yiyecekse, kediniz birkaç saat içinde gıda kabındaki karışımı tüketmezse kesinlikle çıkarmalısınız.

Yıkıldığında tüketirse, kediniz midenizi bozabilir veya kusabilir. Kefir içmesine izin vermek daha iyidir ve sadece bir zaman. Bir yavru kedi varsa, 1-2 çay kaşığı kefir içebilirsiniz. Bebek kediniz hala annesini emerse, kefir içmeye gerek yoktur. Kefirden aldığı mineralleri annesinden almış olacak. Yavru kedi sütten kesildiğinde, Kefir’i huzur içinde içmesine izin verebilirsiniz. Kedinize kefir verdiğinizde, zevkle içecek ve zaman geldiğinde sabırsızlıkla bekleyecektir.

Exit mobile version